Chino pisze:
Kolege co mu podwędziłem fure szczerze przepraszam. Masz prawo uważać mnie za ch*ja.
Tak uważam.
Chino pisze:
Z drugiej strony pamiętajcie, gdzie pojazd byl wystawiony. I jedynym obowiazującym tam regulaminem jest regulamin allegro.
Znam regulamin allegro. Znam też inny regulamin o którym Ty nie masz pojęcia. Mało tego miałeś jasny przekaz że Pan Robert zaprasza w wtorek.
Ba nawet jak mówił podwiózł by Ci auto w piątek do W-y jak bym się nie zdecydował. A Ty co zrobiłeś? Odszedłeś i po 10 minutach wróciłeś z informacją że kupiłeś to auto strasząc konsekwencjami prawnymi w przypadku jego nie sprzedażny Twojej osobie
Zrobiłeś to z pełna premedytacją opisując krok po kroku na forum!
Chino pisze:
Pan, od ktorego kupiłem vitare w weekend nie miał jeszcze pieniędzy zaliczkowych, ja z nim wczesniej juz rozmawialem a powiedzieć "wpłaciłem zaliczkę" to troche malo.
Myślę że wysłany na meila zaraz po przelewie dokument(potwierdzenie przelewu ) jest wystarczający wiarygodny więc proszę Cię....
Chino pisze:
Tak czy inaczej wiem o co chodzi - słowo to slowo.
Nie masz pojęcia o co chodzi czego dowiodłeś.
Chino pisze:
Myśle, że tyle w tym temacie. Jak będe mógł jakąś symboliczną butlę postawic w ramach przeprosin chetnie to zrobie (choc wiem, ze to sprawy nie załatwi)
[/quote]
Myślę że jak tak dalej będziesz postępował będziesz pił w samotności.
Wnioski zostały wyciągnięte.
Nie będę dalej drążył tematu bo ze względu ta Twoja osobę uważam że nie warto.
Jak pisałem nie chodzi o to że kupiłeś to auto tylko o sposób w jaki to zrobiłeś...
NuVo nie będę cytował meila. Jak będziesz bardzo chciał podeślę Ci na PW choć nie bardzo wiem czy Pan Robert by się na zgodził bo z tego co wywnioskowałem po dzisiejszej rozmowie z nim chce jak najszybciej zapomnieć o tym incydencie.
Zamykam temat co do tej Vitary