vitara pisze:
kacjen pisze:
Wystarczy prześledzić posty kolegi "Vitara" żeby stwierdzić, że wprowadza straszny kwas na forum.
Dominacja zgryźliwych, kpiących i generalnie mało sympatycznych wypowiedzi.
jak bede szukal kolegow, to bede sympatyczny i przymkne oko na glupote.
Nikt nie mówi tu o szukaniu kolegów, a ko kulturze osobistej i szacunku do innych.
Nie przeceniaj się i nie myśl, że masz jakąś specjalną misję, która upoważnia Cię do chamskich zachowań.
A sam oring w ciężkim gnoju potrafi nie wytrzymać naporu wody. Silikon między płaszczyzną piasty, a sprzegiełka, czy zbieraka (nie mówię tu o gwintach śrub) nie jest może rozwiązaniem idealnym. Jednak te dwa elementy potrafią pracować względem siebie nawet po wzorowym dokręceniu. Silikon ma szanse zapewnić większą szczelność mimo wszystko. U mnie na przykład się sprawdził, a wcześniej systematycznie miałem problemy z bagnem w łożyskach. Nawet jeśli z wiadomych tylko sobie powodów ktoś wysmaruje sobie silikonem fotele, wydech, pół silnika i nie wiem co jeszcze, to nie masz prawa go obrażać. W gruncie rzeczy niepotrzebnie to pisze, bo racje ma danthe: "nie karmić troli"