driver_kaskader pisze:
podesłałem ładnie wygladajaca vitare za 7 + opłaty przez tel ustaliłem 6 tys i opłaty.
http://otomoto.pl/suzuki-vitara-super-s ... 68042.htmlCo o niej myslisz ? Jaki tam bedzie silnik 1.6 16v ile koni ?
Pewnie jestes w drodze z oglądania, a może wracasz autem ??

Na tych zdjeciach nic nie widac, ale hak wyglada tragicznie - ciekawe jak reszta - ja mialem pare Vitar ale haka w takim stanie nigdy a spawac bylo co, oj bylo

Nie wiem czy dobrze widze ale prawy pzedni blotnik przy poszeszeniu ma chyb purchle, ale to akurat, jeśli w ogóle, najmniejszy problem.
Wykreciłbym tylne lampy i zobaczył jak blotniki wygladaja w miejscu poszerzen jak i reszta nadkola i stan mocowan budy do ramy.
szymon_07 pisze:
dzieki panowie

chyba bede musiał zakupić niemcucha i władować w niego trochę kasy albo kupic to co jest i władowac troche kasy razy dwa

albo i trzy

poszukam o przekładce zeby nie było że na gotowo chce wszystko.. jak już cos zakupię to od razu bede się chwalić:) mam nadzieję że nie rymplem

Pozdrawiam

W niemczech w dobrych pieniadzach sprzedaje sie cos co przegladu nie przeszlo - wiadomo z jakiego powodu

Ale ... zazwyczaj jest auto dziewicze i pierwszy raz grzebane co jest duzym plusem wg mnie.
Moge Wam moją sprzedać - jak wymienie dziś przewód hamulcowy i termostat to już nic grzebac nie trzeba - ale cena :
to co dałem za nią+ koszt remontu+koszt kół (nowe MT)+zestaw liftu radzika + pare stówek za fatyge i nerwy

= kosmos