Witam . W związku z tym że po ostatnim rajdzie w Bolesławiu miał problemy z wyjechaniem pod górkę ( po prostu brak mocy ) a na dodatek rozwaliło się sprzęgło postanowiłem zrobić konkretne modyfikacje .Co prawda szkoda było mi go ruszać ale co tam . Raz kozie śmierć

Na początrk trzeba było wszystko powyciągać . z tym poszło nawet niezle To lubię

Następnie jak każda terenówka zniwelować ubytki blachy .

Póżniej zaczeła się instalacja elektryczna . Musiały zostać tylko kable od świateł , lusterek , dzwi . Reszta do odstrzału.

Po tym wszystkim komorę silnika trzeba zakonserwować i zabrać się za montaż samego silnika

Jak widać na zdjęciach Maciek pracuje intensywnie natomiast Ja - no cóż zgodnie z Kodeksem Pracy wybraliśmy kierownika a że padło na mnie więc staram się podołać temu przedsięwzięciu
Silnik będzie o BMWtaki dość konkretny wraz ze skrzynią biegów.Reduktor zostaje od Vitary gdyż przy tej mocy silnika w zupełności wystarczy.Narazie to tyle . W miarę rozwoju wydażeń postaram się robić na bieżąco dokumentacje oraz informować o problemach gdyż uważam że może się to komuś przydać na przyszłość . Jarek